Author | Message |
---|
Filipe Prijatelj foruma
Broj poruka : 38 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Apr 22, 2008 10:40 pm | |
| Vode Mujo i Haso raspravu da li u Bosni ima pedera. Haso: " Bolan Mujo vidis kako je stanje svuda kriza, pederi itd" Mujo: " Daj Haso nema u Bosni pedera" I tako ima, nema, ima, nema. Haso:" Da li bi se ti Mujo naguzio sa 100e" Mujo:" Daj Haso, pa ne bi" Haso:" Da li bi se naguzio za 1000e" Mujo:" Ne" Haso:" A za 10000e" Mujo:" Pa dobro to je vec lova, mozda" Haso:" Pa vidis da ima pedera AL NEMA INVESTICIJA" | |
|
| |
Slavica
Broj poruka : 17 Datum upisa : 2008-03-15
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Apr 30, 2008 6:47 pm | |
| - Koja je sličnost izmedju bebe i politicara? - Obadvoje seru i masu rukama! | |
|
| |
natasha89
Broj poruka : 9 Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Najbolji vic Mon May 05, 2008 10:33 pm | |
| Kaže Haso Muji: - "Mujo mene žena vara sa pijetlom!" Mujo: - "Kako znaš???" Haso: - "Našo sam perje u krevetu." Kaže Mujo: - "Nije to ništa.Mene žena vara s kamionom!" Haso: - "Kako znaš???" Mujo: - "Našo sam vozača u krevetu." | |
|
| |
natasha89
Broj poruka : 9 Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Najbolji vic Thu May 08, 2008 4:03 pm | |
| ©to je zajedniиko policajcu i psu? - Oba te gledaju kao da te razumiju. | |
|
| |
Suja Prijatelj foruma
Broj poruka : 69 Datum upisa : 2008-02-18
| Subject: Re: Najbolji vic Mon May 12, 2008 10:55 pm | |
| - Koja je razlika izmedju lopova i cigana? - Lopovi ne kradu zeljezo. | |
|
| |
djokica Prijatelj foruma
Broj poruka : 54 Godina : 42 Lokacija : Kg Datum upisa : 2008-03-21
| Subject: Re: Najbolji vic Tue May 13, 2008 4:45 pm | |
| Učiteljica: - "Kupujem, kupuješ, kupuje, kupujemo, kupujete, kupuju... Ivice, reci mi koje je to vrijeme!" Ivica: - "Vrijeme rasprodaje!" | |
|
| |
Lidijica Prijatelj foruma
Broj poruka : 46 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Najbolji vic Wed May 28, 2008 11:17 pm | |
| On i ona vode ljubav u krevetu. On: - "Hajde da probamo poziciju 68!" - "68? 69 poznajem, ali nikad nisam čula za 68." - "Ti mi ga popušiš, a ja sam ti dužan jedno lizanje." | |
|
| |
zverko Prijatelj foruma
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2008-03-06
| Subject: Re: Najbolji vic Sat May 31, 2008 11:54 am | |
| - Sta je cigara? - Cigara je smotak dima koji na jednoj strani ima vatru, a na drugoj budalu. | |
|
| |
mila
Broj poruka : 11 Datum upisa : 2008-03-18
| |
| |
Goca77
Broj poruka : 10 Godina : 46 Lokacija : Beograd Datum upisa : 2008-03-25
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Jun 10, 2008 6:24 pm | |
| Dogovorili se Mujo i Haso da vode zene u kino. Došli oni pred kino i gledaju ponudu filmova. - "Mujo vidi ovaj film: dva sata humora, dva sata smijeha i dva sata čiste zabave." Haso : - "Pa gdje ces gledati jedan film šest sati pa ja ne mogu ni dava sata smijeha da izdržim." | |
|
| |
Briljantin
Broj poruka : 19 Godina : 45 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 2008-03-25
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Jun 11, 2008 1:00 am | |
| - Ne igraj se sa zenskim srcem, jedno je. - Igraj se sa zenskim sisama, dvije su. | |
|
| |
viki87
Broj poruka : 6 Datum upisa : 2008-04-18
| |
| |
Legenda Prijatelj foruma
Broj poruka : 55 Godina : 42 Lokacija : Belgrade Humor : da Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Apr 14, 2009 12:01 am | |
| Muž i žena odluče poći na ljetovanje na Floridu. Muž je otišao dan ranije pošto je žena morala završiti neke poslove. Kada je stigao u hotel, odmah se htio javiti ženi, međutim nije uzeo papirić sa njenim e-mailom, pa se oslonio na memoriju.
U nekom drugom gradu e-mail je otvorila sada udovica koja je baš stigla sa pogreba svoga muža. Žena pročita tekst, grozno krikne i padne u nesvjest. Dotrče djeca te na ekranu pročitaju - "Draga ženo, baš sam sad stigao i mogu ti reći da je ovdje pakleno vruće, čekam tvoj dolazak." | |
|
| |
NEOSVOJIVA
Broj poruka : 25 Lokacija : Paracin Datum upisa : 2008-03-31
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Apr 15, 2009 3:18 pm | |
| Pita učiteljica Pericu zašto nije bio u školi tri dana. On joj odgovori da je prvog dana pošao u školu, ali se ukakio, pa je oprao gaće. Pita ga ona zašto nije došao drugog dana, a on odgovori isto. A onda učiteljica ljutito pita:
* A da li si se ukakio i treći dan?!
A Perica objasni:
* Učiteljice, pođem ja u školu i vidim vaše gaće na žici, pomislim možda ste se i vi ukakili, pa se vratim kući! | |
|
| |
Mala Martinka
Broj poruka : 10 Datum upisa : 2008-04-05
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Apr 17, 2009 2:11 pm | |
| Došla ekipa iz redakcije školskog programa u jednu seosku zabit da snimi tipičan radni dan jednog našeg seljaka. Seljak se namesti pred kameru i počne priču: - Ustanem ti ja tako oko pola pet izjutra, drmnem jednu-dve rakijice, isteram ovce na ispašu. Dok one pasu ja slistim još jedno četiri-pet... - Stop! - uleće reditelj - Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba decu da kulturno uzdižemo. Lepo vi kažite kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo. - Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dve, pa onda isteram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzinu prelistam dve-tri knjige. Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu posle rucka da se lepo ispavam. - A onda kad ustanem, dođe komšija Pera i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige pre nego sto siđemo u selo. Uveče se celo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju... | |
|
| |
Briljantin
Broj poruka : 19 Godina : 45 Lokacija : Kraljevo Datum upisa : 2008-03-25
| Subject: Re: Najbolji vic Sun Jun 07, 2009 11:06 pm | |
| Zašta plavuša nosi jogurt oko vrata? - Zato što na jogurtu piše Dukat! | |
|
| |
Snjezana Prijatelj foruma
Broj poruka : 200 Datum upisa : 2008-03-13
Igraj S: S
| Subject: Re: Najbolji vic Mon Jun 15, 2009 2:26 pm | |
| Plavuša se zaposlila kao učiteljica u osnovnoj školi. Izvela decu da se igraju, kad ono svi trče za loptom, uživaju, a jedan dečak stoji sam... Nakon nekog vremena prilazi mu plavuša i pita: - Dobro, ako te niko ne voli, ja ću biti tvoja prijateljica i igraću se s tobom. - Neće to moći... - Zašto? - Pa protivnici se neće složiti da naš tim ima dva golmana. | |
|
| |
Loverboy
Broj poruka : 22 Datum upisa : 2008-03-23
| Subject: Re: Najbolji vic Thu Sep 10, 2009 9:08 am | |
| Oženilo se Ciganče sa 12 godina, mlada nešto starija i dobro razvijena. Tata Ciga gleda snajku, ne može oči da odvoji, oblizuje se i razmišlja kako bi se udenuo, smatrajući da njegov junoša još nije sposoban za ozbiljan “posao”. - Sine, ako nešto treba samo se tati obrati. Ja sam tu da pomognem. Došlo veče, mladenci krenuli u prvu bračnu noć, a Cigo će opet. - Sine ! Tata će biti ispred vrata, pa ako zapne viči. Ja sam tu da pomognem. Iz sobe se čuje komešanje i iznenadni sinov glas. - Tata ! Tata ! Ciga kao munja ulete. - Šta sine tata treba da uradi ? - Ma, ova moja ne zna da puši, pa da joj pokažeš !!! | |
|
| |
Belinda Prijatelj foruma
Broj poruka : 39 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Sat Feb 27, 2010 5:06 pm | |
| Zivi u sumi, vuk nije, sedi na jajima , kokos nije, ima glavu, covek nije, ide u rupu, mis nije. Ako pogodis sta je dobices sedmodnevni boravak na njemu! | |
|
| |
aashanty Prijatelj foruma
Broj poruka : 74 Datum upisa : 2009-10-06
| Subject: Re: Najbolji vic Sat Mar 20, 2010 11:09 pm | |
| Znatiželjna plavušaPlavuša zove Croatiu Airlines i pita: kolko traje let od Zagreba do Londona? -Samo trenutak... -Hvala. Fata kod doktora: Doktore, imam veliki problem! Nijedan muškarac me ne može zadovoljit'! Pokušajte sa 2 muškarca. Ma, probala sam sa 2, 3, 4 i ništa... Probajte sa 5 ili 10! I to sam probala... Fato, vi ste medicinski fenomen! Fenomen, doktore, fenomen, a ne kurva, kako selo priča! | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Najbolji vic | |
| |
|
| |
| Najbolji vic | |
|