| Najbolji vic | |
|
+30mila natasha89 Ziva braca Goca77 Snjezana sanja26 pcelicaa Conan ian NEOSVOJIVA Briljantin radovan39 zrinkozg srecko djokica Biljana27 Zagor Legenda radmila Slavica Filipe Belinda Melissa. Lidijica Nika60 beciri Suja Pedjaja zverko 34 posters |
|
Author | Message |
---|
zverko Prijatelj foruma
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2008-03-06
| Subject: Najbolji vic Sun Mar 09, 2008 1:49 am | |
| Kako plavuša radi abortus?
-Popne se na krov i ubije rodu!
| |
|
| |
Pedjaja Prijatelj foruma
Broj poruka : 88 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Najbolji vic Sun Mar 09, 2008 1:54 am | |
| Vrlo ružna žena ulazi u dučan sa svoja dva sina. Jedan od kupaca ju upita: - Jesu'l to blizanci? Iznenađena žena odgovara: - Ne, nisu. Mali ima tri, a stariji deset godina. A zašto pitate? - Nema neki razlog, samo nisam mogao verovati da vas je neko kresn'o dvaput! | |
|
| |
Suja Prijatelj foruma
Broj poruka : 69 Datum upisa : 2008-02-18
| Subject: Re: Najbolji vic Mon Mar 10, 2008 9:50 pm | |
| Upita Mujo Fatu: - "Fato, jesi l' slobodna sljedeći ples?" - "Jesam", odgovori Fata. - "Super. Moreš li mi pridržati pivu?" | |
|
| |
beciri Prijatelj foruma
Broj poruka : 90 Godina : 52 Lokacija : privat Humor : po Datum upisa : 2008-02-23
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Mar 14, 2008 6:59 pm | |
| | |
|
| |
zverko Prijatelj foruma
| Subject: Re: Najbolji vic Mon Mar 17, 2008 9:33 pm | |
| Dode muz iz zatvora i vidi dijete u kolijevci. Pita zenu: - "Cije je ovo dijete?" Zena: - "Moje, a moglo je biti i tvoje da si bio posten!" | |
|
| |
Pedjaja Prijatelj foruma
Broj poruka : 88 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Mar 18, 2008 4:26 pm | |
| Dobio zeka hemoroide pa otisao doktoru na pregled. Kad se konacno vratio u sumu, svi ga prijatelji znatizeljno ispituju kako je
bilo. ....Pa doktor mi je rekao da skinem gace, a zatim sam se morao nagnuti. Onda me levom rukom uhvatio za rame, a desnom mi je ceprkao po guzici... Ne. Desnom me je uhvatio za rame, a levom je... Ne. Obema rukama me uhvatio za ramena..... JEBO MU PAS MATER! | |
|
| |
Nika60
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2008-03-15
| |
| |
Lidijica Prijatelj foruma
Broj poruka : 46 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Mar 18, 2008 6:04 pm | |
| Skupili se macori u februaru i krecu u pohod u ponoc. Medju njim jedan mali mladi macak, pa ih pita. A gde to idete. Idemo da tucamo, hoces li sa nama. Hocu rece mali macak i podje sa njima.
Popnu se na krov i pocnu da mjaucu. Prodje neko vreme, hladno je pa ce mali macak velikom.
Znas, ja sam vec dosta tucao. idem da se malo ugrejem | |
|
| |
Melissa. Prijatelj foruma
Broj poruka : 172 Datum upisa : 2008-02-29
Igraj S: S
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Mar 19, 2008 2:16 am | |
| Zovne lala komšiju na telefon! -komšija jel mogu šta da te pitam..? -kako da ne lalo, pa ti si moj prvi komšija.. izvoli! -a, jel imaš ti kravu ..? -kako da ne moju šarulju lalo, u štali je.. a što? -jel ti krava puši komšija...? -svašta lalo, pa kakvo ti je to pitanje.. naravno da ne..! -e, komšija onda ti gori štala..
| |
|
| |
Suja Prijatelj foruma
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Mar 21, 2008 11:08 pm | |
| Krenuo Suljo na bazen, i stigao do ulaza kad vidi Muju. Pita ga: - "Gdje ces ti Mujo?" Kaze Mujo: - "Ma idem kuci istjerali me s bazena!" Ovaj se sad cudi: - "Sto te bolan istjerase?" - "Pisao sam u bazen i odmah me izbacise!" - "Pa sta", kaze Suljo: "svi pisaju u bazen ne kontam sto tebe izbacise?" - "Jest to jarane, al' sam ja pis'o sa skakaonice!" | |
|
| |
Suja Prijatelj foruma
| Subject: Re: Najbolji vic Sun Mar 23, 2008 12:42 am | |
| Dolazi doktor do zabrinutog pacijenta. I upita pacijent: - "Doktore sta mi je?" A doktor će: - "Ne znam, ne znam." - "A Kad ćete znati?" - "Sutra, nakon obdukcije." | |
|
| |
Belinda Prijatelj foruma
Broj poruka : 39 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Sun Mar 23, 2008 12:44 am | |
| Idu mrav i slon pustinjom i u jedno doba govori slon mravu: - "Mravu brate, ja crko od žeđi",a mrav govori: - "Ne brini brate poneo sam čuturicu." | |
|
| |
Filipe Prijatelj foruma
Broj poruka : 38 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Mon Mar 24, 2008 4:29 pm | |
| Najbolji slikar mrtve prirode je industrija! | |
|
| |
Slavica
Broj poruka : 17 Datum upisa : 2008-03-15
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Mar 25, 2008 5:26 pm | |
| Pita Albanac doktora: - "Doktore, ocu ja sad moci da citam, nakon ovih lijekova?" Doktor: - "Hoces." Albanac: - "Super, pošto do sad nisam znao." | |
|
| |
radmila
Broj poruka : 31 Godina : 36 Lokacija : Wien Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Najbolji vic Tue Mar 25, 2008 10:32 pm | |
| Znate onu čuvenu pozu 69? Od skoro se zove poza 81. Dodali su PDV na nju. | |
|
| |
Legenda Prijatelj foruma
Broj poruka : 55 Godina : 42 Lokacija : Belgrade Humor : da Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Mar 26, 2008 4:26 pm | |
| - radmila wrote:
- Znate onu čuvenu pozu 69?
Od skoro se zove poza 81. Dodali su PDV na nju. Radmila ako ti nije problem javi se na pm Crvenkapa stize pred bakinu kucu negde na Kosovu. Zazvoni na vrata, kad se iz kuce cuje: - "Ko je ?" - "Ja sam, mala Crvenkapica. Dosla sam kod svoje bake." - "Baka se iseljila", rece Vuk sa Prokletija. | |
|
| |
Filipe Prijatelj foruma
Broj poruka : 38 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Wed Mar 26, 2008 8:59 pm | |
| Poslovica sa ulice:
- Ko tebe kamenom ti njeg palicom... - Snaga klade valja a keš caruje... - Ko sa djecom spava taj je Michael Jackson... - Para na paru, kredit na fukaru... - Ko prije djevojci, taj vozi BMW... - Zrno po zrna pogača, kamen po kamen Hercegovina... - Ko uči znaće, ko krade imaće... - Gdje ima dima tu ima i vutre... | |
|
| |
zverko Prijatelj foruma
| Subject: Re: Najbolji vic Thu Mar 27, 2008 3:22 am | |
| Gusi se Crnogorac u Moraci... pa vice iz sveg glasa: - "Upooomoc pomoc". Drugi crnogorac sa vrha stjene drsko upita: - "Muci jadjo, sto ti je pa kukas ka crna kukavice?" - "Ne znam da plivam", opet ce ovaj." - "Jadan muci, ne znam ni ja pa ne kukam." | |
|
| |
Zagor Prijatelj foruma
Broj poruka : 439 Datum upisa : 2008-03-04
| Subject: Re: Najbolji vic Thu Mar 27, 2008 3:38 pm | |
| Haso kaže: - "Čuj Mujo, tebi trebaju samo veće uši da bi bio magarac." Mujo kaže: - "E pa magarac nema velike uši." A Haso: - "Pa onda ti ništa ne treba." | |
|
| |
Belinda Prijatelj foruma
Broj poruka : 39 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Mar 28, 2008 2:19 am | |
| Ha ha,evo nesto i na moj racun
Došla plavuša kod doktora i kreće da se žali: - "Doktore, svaki put kada pijem čaj, boli me oko." Na to će doktor: - "Sledeći put izvadite kašičicu iz šolje..."
| |
|
| |
Legenda Prijatelj foruma
Broj poruka : 55 Godina : 42 Lokacija : Belgrade Humor : da Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Mar 28, 2008 6:23 pm | |
| Kada se Ivica vratio iz vrtića prljav od glave do pete, tata se izderao na njega: - "Ti si jedno malo prase! Znaą li ąto je to?" - "Znam, tata! To je dijete jedne velike svinje!" | |
|
| |
Biljana27 Prijatelj foruma
Broj poruka : 58 Godina : 43 Lokacija : Minhen Datum upisa : 2008-03-19
| Subject: Re: Najbolji vic Fri Mar 28, 2008 6:44 pm | |
| - Legenda wrote:
- Kada se Ivica vratio iz vrtića prljav od glave do pete, tata se izderao na njega:
- "Ti si jedno malo prase! Znaą li ąto je to?" - "Znam, tata! To je dijete jedne velike svinje!" Prvi put sam se sad nasmejala. Dobar! | |
|
| |
radmila
Broj poruka : 31 Godina : 36 Lokacija : Wien Datum upisa : 2008-03-20
| Subject: Re: Najbolji vic Sat Mar 29, 2008 12:02 am | |
| Evo jos za plavuse - Zasto je Bog stvorio plavušu? - Zato što koza ne može donjeti pivo iz frižidera! ---------------------------------------------------------------------------------- Kad je plavuši pauk uzeo auto, otišla ga je potražiti u zoološki vrt! ------------------------------------------------------------------------------------ - Zasto Plavusa puca u sat? - Ubija vrijeme. ------------------------------------------------------------------------------ Pita plavuša drugu plavušu: - "Jesi li bila na IQ testu?" Druga joj odgovara: - "Jesam i hvala gospodu Bogu nagativan je." | |
|
| |
djokica Prijatelj foruma
Broj poruka : 54 Godina : 42 Lokacija : Kg Datum upisa : 2008-03-21
| Subject: Re: Najbolji vic Sat Mar 29, 2008 1:53 pm | |
| Došao unuk-narkoman kod babe i pita: Baba, jesi li videla one moje tabletice sa stola? Tek će baba: Mar kakve tabletice, jesi ti video one zmajeve u kuhinji? | |
|
| |
srecko
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2008-03-19
| Subject: Re: Najbolji vic Sat Mar 29, 2008 7:48 pm | |
| :D :D :D Otisli Ciga i Ciganka da se razvedu... kada sve zavrsili kaze im sudija... - "Eto ljudi, vise niste nista..." Odgovara Ciga na to: - "Pa kako nismo nista gos sudija, valjda smo i dalje brat i sestra. :D :D :D | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Najbolji vic | |
| |
|
| |
| Najbolji vic | |
|