Subject: Italo disco forever... Sat Jul 26, 2008 2:27 am
First topic message reminder :
Pozdrav svim Italo fanovima.Pozdrav Mala Martinka.Trudim se da nabavim sto vise toga od Italo muzike.Mada je to nepresusno.Nonstop skidam sa interneta po nesto i odmah ga ubacim na moj sajt.Tamo je sve lepo pregledno postavljeno.Svrati uvek ima nesto novo od muzike.Veliki pozdrav.
Sve dok ljudi imaju volje da organizuju i da se okupljaju je dobro...nema baš mnogo događaja po svetu gde se okupljaju italo disko fanovi tako da smo mi još i jedinstveni sa onim italo disko krstarenjem.
Nezvanično: Italo disko žurka na brodu će se održati 28.08. Za sada od organizatora znam samo za datum a ostale bliže informacije nadam se da ću uskoro saznati.
Subject: Re: Italo disco forever... Tue Aug 17, 2010 8:31 pm
Promenjen je termin italo disko žurke na brodu: 04.septembar (subota),kreće se sa splava Jahting Klub-a (to je staro mesto odakle se i prošle godine kretalo),najkasnije tamo biti do 21:30,cena ulaznice - 350 dinara.
Subject: Re: Italo disco forever... Thu Aug 19, 2010 12:06 am
Šta je ljudi...ovamo pitate kada će ta žurka a niko se ne oglašava u vezi žurke. Biće ovde izgleda isto kao i prošle godine - admin,ja i još jedan korisnik (ne mogu da se setim korisničkog imena) koji su jedini bili na žurci.
Admin Admin
Broj poruka : 166 Datum upisa : 2008-02-17
Subject: Re: Italo disco forever... Sat Aug 21, 2010 6:33 pm
Stvarno ali stvarno smo cudan narod. Ne znam zasto ovde sve mora tako kilavo da ide.Jedan period svi pitaju svi se loze i gledaju spotove sa zurke,a kad ima zurka u misju rupu se zavlace.
Subject: Re: Italo disco forever... Sun Aug 22, 2010 12:05 am
Ne verujem...da je tih 350 din problem napisali bi i ne bi se više bavili bilo kakvim pričama o žurkama na brodu. Isti takav slučaj je i kada su žurke u zatvorenom - priče,priče,priče i onda ih nema nigde kada je žurka.
Subject: Re: Italo disco forever... Mon Aug 23, 2010 2:05 pm
U subotu, 04. septembra, održaće se italo disco žurka na brodu diskoteci Jahting klub. Organizator ove žurke je Italo disco fan club. Krstarenje počinje u 21:30h, a završava se u 01h. Cena krstarenja po osobi je 350 dinara. Karte možete rezervisati od danas na tel. 064 173 21 94 Ukoliko se rezerviše 10 ili više karata cena je 300 dinara po osobi. Brod diskoteka Jahting klub se nalazi blizu Ušća, a detaljan opis lokacije dobićete nakon rezervacije karata.
dragan1010
Broj poruka : 6 Datum upisa : 2008-03-26
Subject: Re: Italo disco forever... Tue Aug 24, 2010 9:31 am
Ok,primljeno k znanju.
Goran-Alkos
Broj poruka : 32 Lokacija : Juznobanatski okrug Datum upisa : 2009-02-07
Subject: Re: Italo disco forever... Tue Aug 31, 2010 12:11 pm
Sledeća italo disco žurka na ovom brodu održaće se u subotu, 4. septembra, od 21:30h do 01h, u organizaciji Italo disco fan cluba. Ukoliko bude hladnije vreme ili pada kiša, brod se može zatvoriti. Rezervacije bi trebalo izvršiti do petka, kada bi bilo i podizanje karata. Oni koji dolaze iz unutrašnjosti karte mogu podići najkasnije pola sata pre polaska broda. Cena krstarenja je 350 dinara. Ako se rezerviše 10 ili više karata, cena je 300 dinara po osobi. Rezervacije možete izvršiti svakog dana na tel. 064 173 21 94.
Po rečima organizatora ove žurke ova na brodu će biti poslednja koju će raditi jer će se ubuduće orijentisati samo za italo disko žurke zatvorenog tipa. Ljudi,stvarno mi niste ni malo jasni...idu ovde komentari "kada će žurka na brodu" a od kako sam postavio poruku za žurku maltene nijedan komentar od nekog italo fana. Jedino se,kao i obično,javljate nakon žurke da pitate kako je bilo i komentarišete snimke sa žurke. Pošto je ovo POSLEDNJA žurka koja će se praviti na brodu,ne bi bilo loše da se okupimo u što većem broju.
dragan1010
Broj poruka : 6 Datum upisa : 2008-03-26
Subject: Re: Italo disco forever... Sat Sep 11, 2010 12:48 pm