| Italo disco forever... | |
|
+36DjDarkon bleki xperience maya87 radovan39 Melissa. NEOSVOJIVA Nika60 biljana Admin radmila Borka beciri matildica Snjezana Loverboy Zagor Briljantin Belinda zverko Antonija dee-jay turbo ItaloBootMan princeofitalo Conan zrinkozg srecko Legenda djokica Pedjaja bilja Lidijica Mauro Farina Mala Martinka Goran-Alkos slovenac 40 posters |
|
Author | Message |
---|
slovenac
Broj poruka : 32 Datum upisa : 2008-07-24
| Subject: Italo disco forever... Sat Jul 26, 2008 2:27 am | |
| Pozdrav svim Italo fanovima.Pozdrav Mala Martinka.Trudim se da nabavim sto vise toga od Italo muzike.Mada je to nepresusno.Nonstop skidam sa interneta po nesto i odmah ga ubacim na moj sajt.Tamo je sve lepo pregledno postavljeno.Svrati uvek ima nesto novo od muzike.Veliki pozdrav. | |
|
| |
Goran-Alkos
Broj poruka : 32 Lokacija : Juznobanatski okrug Datum upisa : 2009-02-07
Igraj S: S
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Feb 20, 2009 8:39 am | |
| - slovenac wrote:
- Pozdrav svim Italo fanovima.Pozdrav Mala Martinka.Trudim se da nabavim sto vise toga od Italo muzike.Mada je to nepresusno.Nonstop skidam sa interneta po nesto i odmah ga ubacim na moj sajt.Tamo je sve lepo pregledno postavljeno.Svrati uvek ima nesto novo od muzike.Veliki pozdrav.
Kako nepresusno kad je to proslost i ne prave se vise italo pesme? | |
|
| |
Mala Martinka
Broj poruka : 10 Datum upisa : 2008-04-05
| Subject: Re: Italo disco forever... Sun Feb 22, 2009 11:40 pm | |
| Dobra vam je ova radio stanica sto ste postavili.Lepe stare pesme- | |
|
| |
slovenac
| Subject: ITALO DISCO RADIO -CLUB037- KRUSEVAC Fri Mar 13, 2009 9:29 pm | |
| Prvi Italo disco radio na Balkanu,prvi cisti Italo disco radio u ovom delu Evrope.NONSTOP 24 casa cisti Italo disco.Uzivajte uz omiljene Italo disco hitove 80-tih.Slusajte: http://club037.listen2myradio.com | |
|
| |
Mauro Farina Prijatelj foruma
Broj poruka : 465 Datum upisa : 2009-04-03
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Apr 03, 2009 2:34 am | |
| Pozdrav svim velikim i velikim fanovima mačnog italo disko zvuka Imam ogromnu kolekciju italo disko muzike i zaista ne znam koliko je imam u svojoj fonoteci jer još uvek nešto novo skidam od itala što se trenutno snima... Imam i oko 2.000 italo disko spotova. Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan | |
|
| |
Lidijica Prijatelj foruma
Broj poruka : 46 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Apr 03, 2009 11:31 am | |
| - Mauro Farina wrote:
-
Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan Super,hvala na obavestenju,a mogao bi i svremena na vreme da nas tako obavestis kada ima neki bitan dogadjaj u vezi muzike osamdesetih. Cao :cdj: | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Apr 03, 2009 1:41 pm | |
| - Lidijica wrote:
- Mauro Farina wrote:
-
Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan Super,hvala na obavestenju,a mogao bi i svremena na vreme da nas tako obavestis kada ima neki bitan dogadjaj u vezi muzike osamdesetih. Cao :cdj: Naravno ;) U planu su da se tokom leta urade classic disco i italo disco žurke na brodićima (krene se sa nekog splava i brodić krstari rekom Savom nekih 5 sati uz muziku).Bio sam ranijih godina na takvim žurkama i mogu da vam kažem da su fenomenalne...bićete uvek obavešteni za sve događaje vezane u vezi žurki,bilo u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Pozdrav od ludog fana italo disko muzike | |
|
| |
bilja
Broj poruka : 9 Datum upisa : 2008-03-18
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Apr 03, 2009 3:29 pm | |
| Hmm,baš mi je drago da još uvek neko misli na starije.
Ovi klinci sadašnji ne znaju da se zabavljaju. | |
|
| |
Goran-Alkos
| Subject: Re: Italo disco forever... Sat Apr 04, 2009 3:56 pm | |
| - Mauro Farina wrote:
- Pozdrav svim velikim i velikim fanovima mačnog italo disko zvuka
Imam ogromnu kolekciju italo disko muzike i zaista ne znam koliko je imam u svojoj fonoteci jer još uvek nešto novo skidam od itala što se trenutno snima... Imam i oko 2.000 italo disko spotova. Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan Je li brate ima li na tim zurkama nesto za kresanje | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Sat Apr 04, 2009 8:57 pm | |
| - Goran-Alkos wrote:
- Mauro Farina wrote:
- Pozdrav svim velikim i velikim fanovima mačnog italo disko zvuka
Imam ogromnu kolekciju italo disko muzike i zaista ne znam koliko je imam u svojoj fonoteci jer još uvek nešto novo skidam od itala što se trenutno snima... Imam i oko 2.000 italo disko spotova. Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan Je li brate ima li na tim zurkama nesto za kresanje Ima,šibice. | |
|
| |
Goran-Alkos
| Subject: Re: Italo disco forever... Sat Apr 04, 2009 11:15 pm | |
| | |
|
| |
Pedjaja Prijatelj foruma
Broj poruka : 88 Datum upisa : 2008-02-29
| Subject: Re: Italo disco forever... Sat Apr 04, 2009 11:19 pm | |
| - Mauro Farina wrote:
-
U planu su da se tokom leta urade classic disco i italo disco žurke na brodićima (krene se sa nekog splava i brodić krstari rekom Savom nekih 5 sati uz muziku).Bio sam ranijih godina na takvim žurkama i mogu da vam kažem da su fenomenalne...bićete uvek obavešteni za sve događaje vezane u vezi žurki,bilo u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Pozdrav od ludog fana italo disko muzike Opa,to zvuci dobro,samo koliko ce to kostati_? | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Sun Apr 05, 2009 12:05 am | |
| - Pedjaja wrote:
Opa,to zvuci dobro,samo koliko ce to kostati_? Ulaz je prošle godine bio 350 dinara (na nekim žurkama je bilo uz kartu i jedno piće). | |
|
| |
djokica Prijatelj foruma
Broj poruka : 54 Godina : 42 Lokacija : Kg Datum upisa : 2008-03-21
| Subject: Re: Italo disco forever... Sun Apr 05, 2009 4:58 pm | |
| To uopšte nije skupo za takvu zabavu. Ja sam muzićar i mi mnogo više naplacujemo kada negde imamo tezgu | |
|
| |
Legenda Prijatelj foruma
Broj poruka : 55 Godina : 42 Lokacija : Belgrade Humor : da Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Italo disco forever... Mon Apr 06, 2009 10:30 am | |
| - Mauro Farina wrote:
- Lidijica wrote:
- Mauro Farina wrote:
-
Inače u petak 03.04.2009. u Beogradu će se održati žurka sa pop muzikom 80-tih i naravno Italo-Disco. Ulica:Nušićeva,br.27 (ugao Makedonske i Nušićeve) od 22h,ulaz - besplatan Super,hvala na obavestenju,a mogao bi i svremena na vreme da nas tako obavestis kada ima neki bitan dogadjaj u vezi muzike osamdesetih. Cao :cdj: Naravno ;) U planu su da se tokom leta urade classic disco i italo disco žurke na brodićima (krene se sa nekog splava i brodić krstari rekom Savom nekih 5 sati uz muziku).Bio sam ranijih godina na takvim žurkama i mogu da vam kažem da su fenomenalne...bićete uvek obavešteni za sve događaje vezane u vezi žurki,bilo u zatvorenom prostoru ili na otvorenom. Pozdrav od ludog fana italo disko muzike Na kom splavu ce biti to okupljanje,nesto mi nije poznato da su se ovakve zurke odrzavale. | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Mon Apr 06, 2009 2:37 pm | |
| - Legenda wrote:
Na kom splavu ce biti to okupljanje,nesto mi nije poznato da su se ovakve zurke odrzavale. Za sada još uvek ne znam ali pre se kretalo sa splava Hua-Hua na Adi koji je u međuvremenu izgoreo...organizacija je poverena bila diskoteci Ex-Džungla iz Skadarske 40 c a brodić se zvao Jachting Club...ovakvog tipa žurke su počele da se organizuju od juna 2004. i bilo ih je raznih vrsta - sa classic disco,italo disco i pop '80 muzikom a bilo je i mešavine muzike,od svega po malo. | |
|
| |
Legenda Prijatelj foruma
Broj poruka : 55 Godina : 42 Lokacija : Belgrade Humor : da Datum upisa : 2008-03-26
| Subject: Re: Italo disco forever... Mon Apr 06, 2009 6:16 pm | |
| Ok,izvini na mojoj sumnji | |
|
| |
srecko
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2008-03-19
| Subject: Re: Italo disco forever... Tue Apr 07, 2009 10:33 am | |
| Jupi obozavam zurke,uvek sam nesto opalio na zurovima. Zene se malo napiju i ionda je sve glatko | |
|
| |
zrinkozg Prijatelj foruma
Broj poruka : 72 Datum upisa : 2008-03-12
| Subject: Re: Italo disco forever... Wed Apr 08, 2009 12:25 pm | |
| Sta da vam kazem U Zagrebu skoro svaki vikend ima takvih skupina | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Sun Apr 12, 2009 8:43 pm | |
| - zrinkozg wrote:
- Sta da vam kazem U Zagrebu skoro svaki vikend ima takvih skupina
Imam dva italo disko prijatelja iz Zagreba (imaju sajtove posvećeni italo disko muzici) i koliko sam od njih obavešten imali ste svega par okupljanja koja i nisu bila nešto posebno posećena. Ali zato je vama bliže i lakše da odete do Italije i prisustvujete raznim,da ne kažem okupljanjima,nego skoro koncertima. Od njih sam čuo da su i oni zainteresovani za jedan tip žurke kao što je kod nas a to je taj brod-diskoteka. | |
|
| |
slovenac
| Subject: Italo Party... Mon Apr 13, 2009 6:22 pm | |
| Pozdrav svim fanovima Italo disco muzike.Sledeci Italo party u BG je 8.maja(petak) u 22 casa.Mesto cu Vam javiti a sve najsvezije informacije u vezi desavanja oko Italo muzike i zurki mozete dobiti uvek na mom Italo disco sajtu: www.club037.forumotion.com ili na mom Italo disco radiju www.club037.listen2myradio.com koji 24 casa neprekidno emituje samo Italo disco muziku.To je jedini Italo disco radio iz Srbije i ovog dela Evrope pa izvolite slusajte nas i uverite se u kvalitet onoga sto pruzamo svojim slusaocima.Veliki pozdrav za sve. | |
|
| |
djokica Prijatelj foruma
Broj poruka : 54 Godina : 42 Lokacija : Kg Datum upisa : 2008-03-21
| Subject: Re: Italo disco forever... Mon Apr 13, 2009 8:02 pm | |
| - slovenac wrote:
- Pozdrav svim fanovima Italo disco muzike.Sledeci Italo party u BG je 8.maja(petak) u 22 casa.Mesto cu Vam javiti a sve najsvezije informacije u vezi desavanja oko Italo muzike i zurki mozete dobiti uvek na mom Italo disco sajtu:www.club037.forumotion.com ili na mom Italo disco radiju www.club037.listen2myradio.com koji 24 casa neprekidno emituje samo Italo disco muziku.To je jedini Italo disco radio iz Srbije i ovog dela Evrope pa izvolite slusajte nas i uverite se u kvalitet onoga sto pruzamo svojim slusaocima.Veliki pozdrav za sve.
O kako se ti reklamiras. Moj pa moj,najbolji pa najbolji,itd ... | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Wed Apr 22, 2009 5:13 pm | |
| Ako ste u mogućnosti nabavite kompilacije Axel Breitung Production (izvođači za koje je radio:Silent Circle,Joy Peters,Michael Bredford,Cliff Turner,Prime Time...),zatim novi album Fred Venture - DISCO MODERNISM,Gazeba - THE SYNDRONE i meni veoma omiljen pravac spacesynth i grupe kao što su Galaxy Hunter,Area 51,Marco Rochowski,The Real Parakeet,Macrocosm... | |
|
| |
| Subject: Re: Italo disco forever... Thu Apr 23, 2009 10:24 pm | |
| Da ne bih otvarao posebnu temu o pravcu koji je nastao posle italo disko muzike,želeo bih da čujem od vas šta mislite i kako vam se sviđa EUROBEAT? To je pravac muzike koji je počeo da se rađa negde krajem '89 i glavnu reč,uglavnom su vodili Mauro Farina,Guiliano Crevellente,Aleph (ovaj lik se baš proslavio sa Eurobeat-om i bio je još pod nazivom:The Big Brother,Dave Rodgers,Dr.Money...inače njegovo pravo ime je Giancarlo Pasquini). Kažite koji od izvođača su vam omiljeni i podelite mišljenja o ovom pravcu muzike. | |
|
| |
Conan Prijatelj foruma
Broj poruka : 108 Lokacija : Pozarevac Datum upisa : 2008-03-28
| Subject: Re: Italo disco forever... Fri Apr 24, 2009 1:48 am | |
| Ja slusam italo a taj eurobeat mi je nepoznat. Navedi neke poznate pesme iz tog pravca,mozda i prepoznam | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Italo disco forever... | |
| |
|
| |
| Italo disco forever... | |
|