Subject: Italo disco forever... Sat Jul 26, 2008 2:27 am
First topic message reminder :
Pozdrav svim Italo fanovima.Pozdrav Mala Martinka.Trudim se da nabavim sto vise toga od Italo muzike.Mada je to nepresusno.Nonstop skidam sa interneta po nesto i odmah ga ubacim na moj sajt.Tamo je sve lepo pregledno postavljeno.Svrati uvek ima nesto novo od muzike.Veliki pozdrav.
Subject: Re: Italo disco forever... Mon Mar 08, 2010 5:15 pm
I za ozvučenje sam mu napomenuo jer su se pojedini fanovi sa kojima sam se čuo žalili na kvalitet zvuka i rekao je da će do sledeće sve biti rešeno.Ja na ovoj žurci nisam bio ali na sledećoj sigurno dolazim.
Loverboy
Broj poruka : 22 Datum upisa : 2008-03-23
Subject: Re: Italo disco forever... Wed Mar 10, 2010 6:39 pm
Dobra zurkica kao u stara vremena bolje da se zurka zove italo vremeplov
Subject: Re: Italo disco forever... Wed Mar 10, 2010 9:14 pm
Za ovu žurku nije se pitao organizator dosadašnjih iitalo disko žurki jer je išlo u organizaciji radija 202 i emisije Dance Top 40 koja se emituje svake srede od 21:00 do 23:00. Od sledeće,koja će ujedno i biti italo disko žurka biće u organizaciji Dejana,dosadašnjeg organizatora italo disko party-ja.
Admin Admin
Broj poruka : 166 Datum upisa : 2008-02-17
Subject: Re: Italo disco forever... Thu Mar 11, 2010 9:53 am
Komentar DJ LeX-a NL
Nice Video gOOD iTALO Party.
If u like tonight 20h till 22h CET Italocork @ Mayhem FM double Live Streamed. Italo in The Mix see my webpage www.italocork.nl
Subject: Re: Italo disco forever... Tue Mar 30, 2010 1:29 pm
ItaloBootMan wrote:
Kako to rade u turskoj
Jedino ovde što iskreno vredi je puštanje muzike preko vinila ...naravno ako nije samo neka fora da se slika dj pored gramofona a da muzika ide preko mp3 formata.
Subject: Re: Italo disco forever... Tue Apr 27, 2010 11:19 am
Po gruboj proceni bilo je između 80 do 100 ljudi...greška je u startu napravljena zato što je extra izreklamirana ona prethodna žurka,sa mešanom muzikom i na kojoj su se pojavile bivše (kako to neki vole da kažu) "face" sa radija koji su nekada imali disco i italo disco emisije...ta prethodna žurka se non stop reklamirala po radiju dok je za ovu žurku reklama,verovali ili ne postojala SAMO OVDE. Iz razgovora sa mnogim fanovima čuo sam da će mnogi biti sprečeni da dođu a po meni ova žurka je trebala da se odloži na barem još mesec dana jer je možda i ljudima mnogo da se okupe opet u istom broju na dve uzastopne žurke. Kako god bilo,predložio sam organizatoru da ne pravi nijednu žurku do onih čuvenih brodića koji bi trebali da krenu (ako sve bude uredu) krajem juna.
ItaloBootMan Prijatelj foruma
Broj poruka : 59 Lokacija : ITALO DISCO Datum upisa : 2009-04-06
Ima jos snimaka,ali bolje da ne postavljaju te snimke jer je to losa reklama tako prazna diskoteka. @Mauro nisi u pravu,bila je reklama za zurku i na radio club o37 iz Krusevca.
Ima jos snimaka,ali bolje da ne postavljaju te snimke jer je to losa reklama tako prazna diskoteka. @Mauro nisi u pravu,bila je reklama za zurku i na radio club o37 iz Krusevca.
Nisam znao da je i tamo bila reklama...inače taj radio ne slušam. Problem je što su mogli lepo na radiju 202 da izreklamiraju i ovu žurku ali nisu hteli jer te "glavne face" koje su bile na prethodnoj nisu dolazile i na italo disko žurku. Ipak FM radio je najbolja reklama moraš priznati. Sve pohvale za admina koji se svojski trudi da svaki italo disko događaj perfektno izreklamira.