Koto - Time Ovo je bio instrumental za emisiju koju sam radio vise od 3 godine na sad vec bivsem radiju 101.Ljudi su me zvali iz Srbije,Makedonije,Hrvatske...Na zalost te davne 2006 godine ugasio se radio 101 i emisija italo night je otisla u legendu.Trudio sam se da predstavim italo disko muziku kroz puno rariteta a i hitova naravno,i mislim da sam uspeo,barem po reakcijama. Inace ovo je moj prvi post i pozdravljam sve italo disko fanove,posebno Mauro Farinu i Slovenca
Ha ha ha hu hu hu. Citamo moja devojka i ja ovo sve i ne mozemo da verujemo da postoje ovako zaludjeni ljudi.Slusali smo malo i forumski radio(nazovi radio) i utvrdili smo da je to nekvalitetan muzicki sadrzaj. Ljudi vi ste senke proslosti i jako nam vas je zao. Gabriel i Elizabet ha ha ha ha
Nika60
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2008-03-15
Subject: Re: My TOP List Fri Dec 25, 2009 7:19 pm
@Zlocko+devojka
Mene bi bilo sramota da lupetam takve gluposti kao sto vi radite. Srecom ovde su uglavnom dosta zrele osobe,tako da se retko ko obazire na komentare ovako jadnog razmisljanja.
slovenac
Broj poruka : 32 Datum upisa : 2008-07-24
Subject: Re: My TOP List Sat Dec 26, 2009 6:08 am
Cao Zorane i hvala na pozdravima.Slusao se 101 i u Krusevcu mada je bio dosta slab signal ali okretanjem antene u raznim pravcima nekako se jurio signal . Nadam se da ce Italo disco ponovo da se vrati na velika vrata i da ce da ozive nekadasnji veliki disco hitovi,uz koje su mnogi njihali svoje g... po diskotekama 80-tih hteli to da priznaju ili ne. Ja sa svojim Italo disco radijom CLUB037 pokusavam da animiram sve Italo fanove sirom EX YU,i mislim da u tome dosta dobro uspevam. Kroz aktuelnu Top listu radija koja se emituje svake nedelje od 20.00 casova predstavljam sve nove Italo disco stvari,a kojih je zaista puno i nonstop izlaze iz radionica proverenih Italo majstora (Savage,Closed,Squash Gang,E.Huntington,K.Laszlo,D.Bohlen i mnogih drugih).
Evo prvih 5 za proteklu nedelju:
1.Savage - Twothousandnine 2.Paul Parker - Dont Stop 3.Closed - Crazy Love 4.Marissa Marchado - Wet Dreams 5.Mode One & Day Dream - Till The End
Subject: Re: My TOP List Mon Jan 04, 2010 10:25 pm
Godina iza nas je donela pregršt novih italo disko stvari.Napravio sam po meni jedan Top 15 za proteklu godinu:
15.Roby & Claudia - Stay 14.23rd Underpass - You'll Never Know 13.Marisa Machado - Wet Dreams (Digimax Remix) 12.Elen Cora - Over Time 11.Riccardo Campa - Desperado 10.Squash Gang - Tell Me Why 09.Stage - I Can't Get You Of My Mind 08.Elen Cora - Fight For Your Dreams 07.Closed - Crazy Love 06.Ken Laszlo - Dancing Together 05.Squash Gang - When I Close My Heart 04.Mode One - Til The End 03.Savage - Twothousandnine 02.Dario - All The Night 01.Eddy Huntington - Love For Russia
Vule79
Broj poruka : 2 Datum upisa : 2008-03-24
Subject: Re: My TOP List Thu Jan 14, 2010 9:07 pm
Hm skinuosam ove pesme sa liste i savrsene su,hvala
Subject: Re: My TOP List Mon Feb 01, 2010 11:41 pm
Evo u celosti Mode One - Til The End...u naslovu ovde na You Tube piše Mode One & Daydream ali se samo u refrenu ove pesme pojavljuje ženski vokal Irene Cesar iz grupe Daydream...kontaktirao sam ih preko myspace i oni zajedno u produkciji rade sa grupama Closed i Squash Gang.
Dee-jay Sampler
Broj poruka : 14 Godina : 46 Lokacija : discoteca 054 Humor : naravno Datum upisa : 2009-11-26
Subject: Re: My TOP List Wed Feb 03, 2010 12:58 am