Subject: Re: My TOP List Tue Nov 03, 2009 12:19 am
Max Mix From Russia 2009 Effect Megamix Reupload part 2
Admine,pošto smo se svi uverili u tvoje vrhunsko umeće u vezi video efekata,mogao bi sve nas prijatno da iznenadiš i napraviš jedan dobar italo disco video mix...
Kad je u tako velikom gradu kao što je Berlin moglo da dođe toliko mizerno malo ljudi da vide dva velika majstora italo disko muzike trebali bi mi onda pod hitno da ih pozovemo u Beograd i siguran sam da ne bi došlo ispod 500 fanova...ovo kažem jer je i Albert One video ove naše žurke po brodovima i oduševio se.
slovenac
Broj poruka : 32 Datum upisa : 2008-07-24
Subject: Re: My TOP List Mon Nov 23, 2009 7:33 pm
Pozdrav svim Italo fanovima.Ma tragedija je jos veca nego sto mislis.Na Italo zurci u Berlinu su bili i K.Laszlo,F.Ventura,Den Harrow,DJs Project,Playahitty,Albert One,Taleesa,uh jos ih ima ne mogu se setiti. Uostalom evo slika pa pogledajte:http://www.italodisco.fora.pl/muzyka-music,15/italo-party-w-berlinie,4999.html Treba kontaktirati iste te izvodjace i ako bi dosli kod nas bilo bi ne 500 nego mnogo vise ljudi. Radio CLUB037 preuzima na sebe obavezu u vezi animiranja Italo fanova i reklamiranje zurke. Pozdrav svima i hajde da se aktiviramo malo vise.
Admin Admin
Broj poruka : 166 Datum upisa : 2008-02-17
Subject: Re: My TOP List Tue Nov 24, 2009 12:01 am
Hej Mauro nisam ni znao da je i Albert video snimke ili se salis? Mozda cemo iduceg leta morati da iznajmimo ogroman brod,ako bude navala italo obozavaoca. Ja cu napraviti odlicnu video reklamu koju ce verovatno videti mnogi likovi iz sveta italo disko muzike.
Jeste i kontaktirao je lika koji je postavio video sa prve žurke a kasnije su se još dvojica fanova dopisivala sa njim preko njegovog facebook-a ili myspace,nisam siguran.Albert je napisao ako smo zainteresovani možemo da se dogovorimo da dođe kod nas u Srbiju.Za cenu i neke pojedinosti ne znam ali ću saznati da li su se oko toga nešto dogovarali. Takođe i Miko Mission je u redovnom kontaktu sa organizatorom ovih žurki i verovatno da bi i sa njim možda mogao da se nađe neki dogovor. Eto,imamo njih dvoje + Closed i mislim da žurka već može da počne E da,ako je mogla C.C.Catch da "vija" po Bugarskoj i Rumuniji zašto ne bi kraljica itala došla i kod nas Evo kako je to izgledalo u Rumuniji aprila ove godine...snimak je verovatno sa mobilnog:
Zlocko
Broj poruka : 9 Datum upisa : 2009-10-25
Subject: Re: My TOP List Thu Nov 26, 2009 5:11 pm
Jedino se kod nas rumuna i bugara sluša takva glupa muzika
beciri Prijatelj foruma
Broj poruka : 90 Godina : 52 Lokacija : privat Humor : po Datum upisa : 2008-02-23
Subject: Re: My TOP List Thu Nov 26, 2009 7:51 pm
Zlocko wrote:
Jedino se kod nas rumuna i bugara sluša takva glupa muzika
Koto - Time Ovo je bio instrumental za emisiju koju sam radio vise od 3 godine na sad vec bivsem radiju 101.Ljudi su me zvali iz Srbije,Makedonije,Hrvatske...Na zalost te davne 2006 godine ugasio se radio 101 i emisija italo night je otisla u legendu.Trudio sam se da predstavim italo disko muziku kroz puno rariteta a i hitova naravno,i mislim da sam uspeo,barem po reakcijama. Inace ovo je moj prvi post i pozdravljam sve italo disko fanove,posebno Mauro Farinu i Slovenca
Koto - Time Ovo je bio instrumental za emisiju koju sam radio vise od 3 godine na sad vec bivsem radiju 101.Ljudi su me zvali iz Srbije,Makedonije,Hrvatske...Na zalost te davne 2006 godine ugasio se radio 101 i emisija italo night je otisla u legendu.Trudio sam se da predstavim italo disko muziku kroz puno rariteta a i hitova naravno,i mislim da sam uspeo,barem po reakcijama. Inace ovo je moj prvi post i pozdravljam sve italo disko fanove,posebno Mauro Farinu i Slovenca
Hahaha pa dobrodošao prijatelju moj...manijakalno sam slušao 101 i nisam propustio niti jednu tvoju emisiju koja je mnogim italo fanovima "otvorila nove vidike" u italo disco muzici...bila je jedna od uopšte najslušanijih emisija u to vreme kod nas...nažalost tako jedna odlična i jedinstvena emisija nikad više neće biti emitovana na ovim prostorima. Eto i meni,koji je mislio da ima sve od itala i da zna sve,tvoja emisija mi je uradila ono što sam naveo gore "otvorila nove vidike"...kasnije sam uspeo čak i da ti pošaljem par diskova sa raritetnim stvarima koje si puštao kao novitete i raritete. Pozdrav druže od Krče,vernog slušaoca italo disko emisija,kako tvoje na 101 tako i ostalih kod nas dok ih je bilo.