ITALO DISCO by MRXo

Sve u vezi Italo disco muzike
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Tripleclicks i laka zarada

Go down 
AuthorMessage
zrinkozg
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma


Broj poruka : 72
Datum upisa : 2008-03-12

PostSubject: Tripleclicks i laka zarada   Fri Nov 29, 2013 6:02 pm

Sta je TripleClicks shop


Želim na ovom mestu da vam preporučim odličan online shop gde možete razvijati svoji posao i da se lepo zabavite.

Znate i sami da danas preovlađuje online trgovina pa zašto ne iskoristiti pogodnosti koje nam se pružaju? Ukratko da napomenem razliku između ulaganja u lokal i online prodavnicu, kontam da ste upoznati čim ste prisutni na internetu, al ajde za one koji još neuviđaju prednosti i mane.
Investiranje u luksuzan i primamljiv lokal odnosi veliki novac, bukvalno rasipanje bez potrebe. Pored održavanja i sezonskog renoviranja novac odlazi na zakup, dozvole, takse, pored toga vaš promet uglavnom zavisi od lokacije na kojoj se nalazite jer nije isto ako ste u centru grada ili što bi rekli negde Bogu iza leđa. Zatim, novac dajete na svoji marketing u medijima, radio...tv, itd... Kako bi se čulo da postojite, pored toga složićete se da nemamo ni svi mogučnosti za ulaganje u luksuzan lokal... 1000 zavrzlama da boli glava.

Online prodavnica je povoljnija i kod nas postoji ta potreba da svako ima svoju online prodavnicu ali s druge strane nije to samo napraviti sajt i otvoriti shop. Neophodno je da uložite u sisteme zaštite i sistem plaćanja kako bi vaša prodavnica bila bezbedna da korisnici imaju poverenja, pored toga trebate poraditi na prometu kako bi bili viđeni pretraživačima, da dođete do velike posete na vašem sajtu, od svog shopa jednostavno trebate napraviti brend.. itd... Na kraju to bude takođe prilična investicija za koju nema baš svako.

Zašto trošiti vreme na svu zavrzlamu pored već postojećih brendova, jednostavno čuliste sigurno za Amazon, eBay pa tako vam ja predstavljam online shop TripleClicks koji je takođe vrlo poznat u svetu a izuzetno se širi i na našim ex YU prostorima. TripleClicks ima odličan program za svoje korisnike, jednostavno vam predlažem da se pridružite i koristite sve što bi vas zanimalo. U velikoj ponudi mešovite robe široke potrošnje možete povoljno naći i kupiti nešto za sebe, pored toga ako želite možete se baviti i prodajom svoje robe, kako fizčkih tako i elektronskih proizvoda (e-book, programi i slično).
Moram pomenuti ako prodajete preko TripleClicks shopa vi imate opciju da izaberete dali će to biti lokalno, u svojoj državi ili ćete izabrati zemlje u svetu kako vama odgovara. U Srbiji i ostalim ex YU republikama uveliko rasti broj trgovaca koji uviđaju potencijal svog poslovanja putem TripleClicks shopa.
Svoj nalog možete napraviti putem linka:


http://www.tripleclicks.com/13484498

Otvaranje TripleClicks Web-shopa


Možete otvoriti svoji shop potpuno besplatno, postavljanjem vaših artikala povečaćete svoju prodaju, samim tim i profit.

Nudimo vam pristup kupcima iz cijelog svijeta, na jednoj od najbrže rastućih e-commerce mjesta na internetu.
Vaše proizvode će reklamirati SFI partneri u preko 200 zemalja.
Nema početnih troškova ni rizika, jednostavno se registrujte, postavite artikle i podatke o njima u vaš web shop, i počnite primati narudžbine; tek nakon prodaje, TripleClick naplaćuje minimalnu naknadu
Pomažemo vam u povećanju prodaje, dajući vam vašu vlastitu TConnect web stranicu sa izlistajem vaših proizvoda, širokom ponudom načina plaćanja, listama želja i još puno više.
Više i detaljnije informacije pogledajte putem linka:


http://www.tripleclicks.com/13484498/ECA

Tripleclicks komision

Ukoliko niste zainteresovani da otvarate svoj shop kroz pomenuti ECA program vi kao član na TripleClicks možete prodavati svoju robu kroz garažnu prodaju. ECA je predviđen shop za nove artikle dok je garažna prodaja predviđena za polovnu robu. Na jednostavan način napravite listing postavljajući robu, tako možete prodavati i rešiti se stvari i predmeta koji su vam suvišni, nisu potrebni, zauzimaju prostor u čoškovima i slično. Uvek je bolje na neki način unovčiti stare stvari koje imaju i dalje svoju vrednost nego ih baciti.
Pored toga što možete prodavati i kupovati, možete okušati svoju sreću i na aukcijama, gde vam se može posrečiti da za i više nego povoljnu cenu osvojite vredne proizvode.
Slobodno razgledajte TripleClicks i besplatno bez obavezivanja se pridružite.

http://www.tripleclicks.com/13484498
Back to top Go down
View user profile
 
Tripleclicks i laka zarada
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ITALO DISCO by MRXo  :: Internet zarada-
Jump to: