ITALO DISCO by MRXo

Sve u vezi Italo disco muzike
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 SFI ZARADA

Go down 
AuthorMessage
Melissa.
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
avatar

Broj poruka : 172
Datum upisa : 2008-02-29

Igraj
S: S

PostSubject: SFI ZARADA   Wed Nov 20, 2013 6:36 pm

SFI ZARADA

KAKO SFI STVARA NOVAC I ODAKLE ?

Sfi ima u svom sastavu  online prodavnicu sa preko 60.000 različitih artikala. Artikli su i fizički i digitalni, elektronski. Ponude dolaze iz preko 90 zemalja. SFI se kompletno bavi sa svim radnjama pakovanja transporta i naplate , tako da vi nemate nikakvog udela u tim oblastima. Vaša uloga je da kao Affiliate saradnik promovišete proizvode iz SFI ponude i za to dobijate 45% od vrednosti prodanog artikla. Znači vi neprodajete artikal niti vršite naplatu i distribuciju već samo promovišete ceo shop ili samo pojedine izabrane artikle iz ponude.
SFI u svom sistemu ima preko 50 načina naplate za kupljene proizvode što je impozantna cifra.
Promociju možete vršiti na veoma veliki broj načina a o svim načinima i metodama naučićete kada se registrujete u SFI i krenete sa radom.
SFI vam nudi kompletan set već proverenih i u praksi dokazanih metoda za Affiliate promovisanje, a one su podeljene u tri grupe

   13 metoda za početnike sa detaljnim uputstvom
    6 metoda za naprednije saradnike sa detaljnim uputstvom
   8 ekspertskih metoda za promovisanje sa detaljnim uputstvom

Napomena: Ako želite pogledati metode morate biti ulogovani na vas SFI nalog !

Ono što je bitno da većina gore navedenih metoda neiziskuje nikakva novčana ulaganja sa vaše strane ali zato potrebno je uložiti svoj rad i vreme da se metode dobro prouče i primene u praksi. Tada dobijate pravi REZULTAT.

Još jedna bitna stvar je mogućnost da vi prodajete svoj vlastiti proizvod koji je vaše delo. Neki od najlakših primera – prodaja PDF knjiga, kurseva , uputstava a takođe imate mogućnost da prodajete i svoje fizičke proizvode samo što za njih morate navesti region u kom je moguća dostava kupljenog proizvoda. I naravno vaš proizvod možete promovisati lično vi a takođe može ga promovisati i bilo koji drugi SFI Affiliste partner.

Ovo je bitno znati

   od bilo koje kupovine koju napravi osoba koju ste vi uputili na TripleClicks vi dobijate 45% zarade koju ostvari SFI
   ta osoba kada recimo kupi ponovo neki proizvod za 6 meseci ili godinu dana vi ponovo ili bilo kad, dobijate 45% zarade FANTASTIČNO !!!
   imate mogućnost da online prodajete vlastiti proizvod
   TripleClicks ima u svojoj ponudi preko 60.000 proizvoda a broj novih stalno raste
   Po statistici svakih nekoliko sekundi neko se učlani u SFI !I vi možete da budete deo ovakvog uspešnog tima BESPLATNIM UČLANJENJEM U SFI

Sem što se na TripleClicksu prodaju novi proizvodi postoji još mnogo različitih ponuda i oblika trgovine i prodaje. Jedan od veoma popularnih je i prodaja polovnih proizvoda tzv. GARAŽNA PRODAJA koja je jako popularna u USA.

Sve bržim razvojem interneta dostupnost roba i usluga se munjevito širi a sve više velike kompanije preusmeravaju svoju prodaju upravo na internet. Tako da ovaj sistem promocije i prodaje proizvoda postaje sve više poularan i zastupljen širom sveta.

Veoma zanimljiva stvar su i izuzetno popularne AUKCIJE , gde se na aukcijsku prodaju postavljaju sasvim novi proizvodi ali sa izuzetno niskim početnim cenama. Evo konkretnog primera Nov laptop čija je cena 385$ prodaje se po početnoj ceni od 7.85$ uz malo sreće može se veoma povolnjo kupiti.
Naravno vi AUKCIJE možete i da promovišete, znači da nekupujete ništa na njima već da od njih zarađujete njihovom promocijom.

BITNO JE NAGLASITI DA VI NISTE U OBAVEZI NIŠTA DA KUPUJETE NITI DA PLAĆATE ČLANARINU, RADITI U SFI BESPLATNO !!!!

VAŠE JE SAMO DA SE UČLANITE U SFI I POČNETE DA RADITE I ZARAĐUJETE !!

Naravno možete da zarađujete čak i kada ništa nepromovišete i neprodajete a to je izgradnjom vašeg TIMA pri čemu trebate da imate minimalno EA (1500VP) svakog meseca i tada učestvujete u raspodeli ostvarenih prihoda SFI kompanije. Takođe imate i zaradu (%) od vaših aktivnih članova.

SFI ima siguran i stabilan izvor prihoda kao i ogroman asortiman proizvoda i affiliate partnera što svakako obezbeđuje konstantan rast profita koji je zasnovan na zdravim osnovama.
SFI nije nekakva šema za bogaćenje preko noći niti je MLM program u kome plaćate članariu i od koje takvi programi i žive. SFI je kompanija sa snažnim potencijalom koja svake godine beleži rast svojih prihoda, a najbitnije je da tačno znamo odakle potiče taj prihod !!!

UČLANITE SE BEZ RIZIKA, NIKO NIKADA NEĆE OD VAS TRŽITI DA NEŠTO KUPITE ILI PLATITE, NEMA SKRIVENIH TROŠKOVA NEMA MESEČNE ČLANARINE

Ako zelite ozbiljno da se bavite zaradom evo linka pa izvolite.

http://www.sfi1.biz/13448823

http://www.sfi1.biz/13448823
Back to top Go down
View user profile
 
SFI ZARADA
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
ITALO DISCO by MRXo  :: Internet zarada-
Jump to: